Rendkívül fontos a közlekedési szabályok maradéktalan betartása, nemcsak a saját, de embertársaink biztonsága érdekében is!

Az elmúlt hetekben a rendőrök Szigetszentmiklós illetékességi területén közlekedésbiztonsági akciókat tartottak a közlekedési szabályok betartatása, a gyorshajtók, a „ driftelők „, és az agresszív vezetők kiszűrése érdekében. Az akciók ideje alatt a rendőrök sebességkorlátozás túllépése miatt 82 alkalommal kezdeményeztek közigazgatási eljárást. Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt 146 fővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, 14 alkalommal szintén a sebességkorlátozás be nem tartása volt az indok.

A közlekedési jogsértők kiszűrése mellett 27 embert elfogtak, közülük tízen járművüket ittas vagy bódult állapotban vezették, további tíz embert bűncselekmény elkövetése miatt előállítottak. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a jövőben is folytatja a biztonságos közlekedésre vonatkozó figyelemfelhívó akcióit.

Rendkívül fontos a közlekedési szabályok maradéktalan betartása, ezért a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság minden közlekedési résztvevőtől jogkövető magatartást kér!